kolmapäev, 1. oktoober 2014

Heii!

Minu elu siin Austrias on päris tegevuste rohke ja lõbus olnud pärast viimast postitust. Kuigi praegu on mul vist mingi viirus ja ka pooled vahetusõpilased siin on haiged..
26-28 september toimus esimene seminar Austrias ja 29 september mu sünnipäev.
Enne seminari oli kõik päris tavaline, võib isegi öelda, et midagi põnevat ei toimunud. Pean aga ära mainima, et eelmisel nädalavahetusel saime Sandraga Viinis kokku, eesti keelt polnud silmast silma rääkinud kuu aega ehk siis sõnad ei tahtnud suust välja tulla ja tunne oli päris veider. Saime õega ka kokku ja pidime enamus ajast inglise keeles kõnelema. Vahepeal jäime Sandraga kahekesti, rääkisime ikka inglise keeles edasi ja poole vestluse ajal tuli meelde, et peaks siiski eesti keelt vestlema. Rääkisime veidi ka saksa keeles ja tuletasime vene keele sõnu meelde, ehk siis mul jooksis aju väga kokku, väsitab ikka ära küll nelja keelt korraga rääkida! (kuigi mul ei tulnud peaaegu, et meeldegi, kuidas on vene keeles minu nimi on..).
Niisiis, nädala pärast oli seminar ja eestlastega olime väga ootusärevil sellepärast. Reedel saime Sandraga Viini rongijaamas kokku ja sõitsime kahe rongiga Micheldorfi. Teisest rongist oleks peaaegu maha jäänud sest 10 minutit oli aega, et jõuda järgmisele rongile, aga me läksime vale gate'i juurde. Kohale jõudes olime esimesed. Järjest hakkasid inimesed tiksuma ja oli aeg asuda teele tuhande aasta vanusesse lossi mis asus kõrgel mäe otsas. Jalutasime üle tunni aja ning olime esimesed Võsaste Sandra ja ühe Taani poisiga! Kops oli aga nii koos.
Vahetusõpilased ja YFU vabatahtlikud on nii toredad ja avatud inimesed! See oli nii super kogemus ja järgmine seminar on jaanuaris, mida ei jõua isegi ära oodata! Kõiki eestlasi näha oli nii soe tunne, saime palju rääkida ja välismaalt tuli väga suure kuhjaga tutvusi juurde. Seda rõõmu ei oska kirjeldada mis seal oli. NIIIII SUPER :)
Üks päev peale seminari oli minu sünnipäev! See oli nii armas, käisime õhtul perega Viinis Schwedenplatzis restoranis söömas. Jalutasime Viinis ringi, jumaldan seda linna! Hiljem kodus sain kingitusi ja võisin avada ka paki Eestist, mille vanemad olid saatnud :).
Nüüd olen kahjuks haige ja loodan, et läheb ruttu paremaks! Sest nädalavahetuseks on nii mitmeid plaane ja saame ka vahetusõpilastega kokku, ootan nii väga, sest armastan neid inimesi tohutult.
Muud ei olegi ja näitan ka pilte.

Kallid-paid Eestisse ja igatsen Teid väga.

 
                                           Kõndisime mäest üles ja tee ääres silt Eesti lipuga!



                                                                        Ossi kükk ftw :)

                                           





                                     Jätsime Eestlastega endast mälestuse ka ikka raamatusse

                                                                       sünnipäeeev
                                                          Restorani liftis enne pugimist

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar